Gyáli Drón Show

 

A MBE szakmai partnerek bevonásával bemutatót szervez 2024.04.18-án, 12 órai kezdettel a biztonsági területeken (is) alkalmazható technológiákra fókuszálva. Középpontban a drónok és azok kettős célú felhasználhatósága és azok háttere lesz.
Polgári vagy katonai technológiák? Ellenség vagy barát? Támadó vagy védő? Röviden bemutatjuk a közlekedésre képes robotok (vagyis a drónok) történetét, jelenét és a lehetséges jövőbeni ember védelmi alkalmazások közül többet. Mindezt egyszerűen, látvány elemekkel, kevés beszéddel és konzultációs lehetőséggel.

RENDEZVÉNY MENETRENDJÉNEK TERVE:

Általános rész: 12,00 kezdéssel, rövid köszöntőkkel és a rendezvény felvezetése
Interaktív bemutató: 12,15 kezdéssel: I (beltér) – II (kültér) – III (beltér)
I – II – III helyszín tematikája egymásra épül a lenti 5 szakmai blokk bemutatásával.
I. helyszín, beltér: A lenti témakörökben az előadók / bemutatót végzők bemutatkoznak és elmondják a témájukat, illetve a kivetítőn látottakat. Közben felvett, illetve valós idejű események bejátszása drónokról.
II. helyszín, kültér: A lenti témakörökben INTERAKTÍV bemutatók egymásra épülve Valós idejű kivetítés. Bevetésirányítás lehetőségeinek a bemutatása.

1/ drónok felderítésben. Járőrözés és feladatvégrehajtás a helyszínen
2/ drónok akcióban: Munkafeladatok támogatása a védelemnél és kutatásnál
3/ drónok, amelyek problémákat okozhatnak: Egy-egy életszerű esemény bemutatása 4/ havária események: Havária helyzet, tüzek kezelése „Fire” vs „Anti fire”,„Anti molotov”
5/ drónok: Ellenség vagy barát? Detektálás és elhárítás. Az aktív katasztrófavédelem.
III. helyszín, beltér: A látottak értékelése, illetve záró gondolatok. Moderátor irányításával értékelés – elemzés témavezetők által és kérdésekre lehetőség.
Opciós rész: 14,00 kezdéssel az 5 bemutató konzultációja + 1, a képzések héttér rendszere.