Katonai alkalmazások

Ugyan azon ismeret terjesztő film más-más részeit mutatjuk be a drónok kapcsán, hogy felhívjuk a figyelmet a komoly veszélyekre is.

Katonai nézőpont: Az üzleti szektorok, ideértve a mentési, rendészeti területeket is, csak korlátozottan használhatnak drónokat, azt is minél nagyobb kontroll mellett. Ezt a nézőpontot országok és rendszerek függvényében különböző hatékonysággal képviselik a politikában és a jogalkotásban. A politikai szándékon múlik, hogy ez milyen kihatással vannak az ország gazdasági fejlődésére, lehetőségeire is és a védelmi képességeire.

A védelmi szektorról:

A politikán belül a katona politikai döntése, illetve döntési szándéka az, hogy mit enged, tűr, illetve támogat.

Természetesen itt is van látencia és ellenállás. A szabályozással és szabályozási törekvésekkel való ellenállás és gyakorlat) egyre erősebb. Erről külön kell szólnunk, hiszen sok esetben az ésszerűtlen jogi szabályozás és az állami segítséggel alakított helyzetek azok, amik (akik) a jóhiszemű és jó szándékú felhasználót is a szürke, vagy fekete zónába terelik.

Napjainkban a drónok kapcsán a civil, a rendészeti, a közösségi alkalmazások egyre inkább fókuszba kerültek. Ennek az az oka, hogy a drón technológia az AI / MI manifesztációja. Egyszerűen szólva, szinte mindenütt ott vannak, vagy rövidesen ott lesznek a civilek a hivatalok a munkahelyek a szórakozás a rendészet a katonaság a balesetokozók a bűnözők és persze a terroristák eszköztárában.

Bővebb tájékoztatót biztosítunk partnereknek, illetve a nyílt rendezvényeinken és képzéseinken szeretettel várunk mindenkit.

A drónok a katonák és a politika változásai

Drónok a védelmi szektorban

Előadások és bemutatók partnereknek.

A modern katonaság és a rendészeti területek

Földön, vízen, levegőben, űrben és a víz alatt

Előadások és bemutatók partnereknek

Drónok a modern hadseregekben

Lehetőségek – legendák – leégések

Előadások és bemutatók partnereknek